Wij zijn Staffie

Staffie is dé specialist op het gebied van (vakantie)banen in de evenementen- en horecabranche. Bij Staffie bieden wij jou de mogelijkheid om te werken op de meest populaire evenementen, festivals en horecagelegenheden van Nederland. Of je nu alleen wilt werken of samen met vrienden, Staffie zorgt ervoor dat er altijd rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

Bij Staffie vinden we het belangrijk om ons personeel persoonlijk te leren kennen. We doen dit zodat we de beste match te kunnen maken tussen ons personeel en de werkgevers. In de evenementen- en horecabranche is teamwork en flexibiliteit essentieel en daarom creëren we bij Staffie veel aandacht voor het vormen van een hecht team.

Bij Staffie zijn we er trots op om de beste tijdelijke medewerkers te kunnen bieden aan werkgevers in de evenementen- en horecabranche. We begrijpen dat het vinden van geschikte medewerkers een uitdaging kan zijn, vooral tijdens drukke periodes. Daarom hebben wij een selectieprocedure om ervoor te zorgen dat we alleen de beste kandidaten aannemen die de vaardigheden en het enthousiasme hebben om uw team te versterken.

Hou van je werk

We streven ernaar om elke werkgever een gepersonaliseerde service te bieden, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en vereisten. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement of horecagelegenheid soepel verloopt en dat uw gasten tevreden zijn.

Bij Staffie vinden we het belangrijk om een nauwe samenwerking op te bouwen met onze werkgevers. Wij begrijpen we dat de evenementen- en horecabranche zeer dynamisch en veeleisend kan zijn. Daarom bieden wij u een flexibele service waarbij we snel kunnen reageren op uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra personeel tijdens drukke periodes, of naar een betrouwbare partner om uw evenement of horecagelegenheid te organiseren, bij Staffie bent u aan het juiste adres.