Personeel gezocht?

Bij Staffie begrijpen we dat het vinden van de juiste medewerkers voor uw bedrijf niet altijd even makkelijk is. Daarom zetten wij ons als gedreven team dagelijks in om onze opdrachtgevers aan de beste kandidaten te koppelen. En dat tegen scherpe tarieven. Het enige wat u hoeft te doen, is uw personeelsvraag bij ons aan te melden!

1

Contacteer ons

Laat uw gegevens achter via de contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken wat uw wensen zijn.
2

Afstemming

We bespreken uw wensen en bekijken samen uw aanvraag, zodat we een duidelijk beeld krijgen van het werk dat verricht moet worden en uw verwachtingen.
3

Aan de slag!

Aan de hand van ons gesprek gaan wij opzoek naar de juiste kandidaten passend bij uw bedrijf.

Waarom Staffie?

Persoonlijk contact

Bij Staffie hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak, zowel in onze omgang met werknemers als werkgevers. Hierdoor hebben wij een goed inzicht in wat iedereen zoekt en kan, zodat wij de juiste mensen op de juiste plek kunnen plaatsen. Hierdoor kunt u veel tijd besparen bij het werven van personeel en zich volledig richten op uw corebusiness.

Geen administratieve rompslomp

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over administratieve rompslomp. Wij nemen de administratie voor onze rekening en zorgen voor tijdige betalingen aan jouw medewerkers. Je betaalt alleen voor het werk dat daadwerkelijk is geleverd, zonder verborgen kosten. Kortom, gemakkelijk en zonder gedoe!

Goede bereikbaarheid

Bij ons kun je altijd terecht, ongeacht het tijdstip van de dag. Ons team staat 24/7 voor jou klaar om jou te ondersteunen waar nodig. Of het nu gaat om een dringende kwestie of alledaagse vragen, wij staan altijd voor jou paraat. Onze goede bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van onze service, zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming, terwijl wij zorgen voor een snelle en vakkundige afhandeling van jouw vragen en problemen.

Specialisatie

Bij Staffie zijn we gespecialiseerd in het werven en plaatsen van personeel voor de horeca- en evenementenbranche. Door onze ervaring in deze branche weten we als geen ander welke werkzaamheden hierbij komen kijken en over welke kwaliteiten ons personeel moet beschikken. Of het nu gaat om ticketcontrole, muntverkoop, bediening of achter de bar, wij zetten de juiste mensen op de juiste plek. Op deze manier kun jij je volledig concentreren op jouw onderneming, terwijl wij zorgen voor de juiste ondersteuning van jouw evenement of horecagelegenheid.