Werken bij Staffie: stap voor stap

We hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld om jou te helpen aan de juiste baan. Lees hieronder hoe ons selectieproces werkt, vanaf het moment dat je je aanmeldt tot aan je eerste werkdag.

1

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan via onze site. Wij nemen dan contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan persoonlijk of via een videocall plaatsvinden.

2

Gesprek voorbereiden

Wij vinden het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie. Ook kunnen we ons voorstellen dat je vragen voor ons hebt, dus zorg dat je voorbereid bent.

3

Kennismakingsgesprek

Allereerst zullen wij iets over Staffie vertellen. Daarna zijn we natuurlijk erg benieuwd naar wie jij bent. Aan de hand van dit gesprek bepalen we of er een mogelijke match is tussen ons.

4

Aan de slag!

Als we van beiden kanten akkoord zijn, kan het echte werk beginnen. Check de Maqqie-app en kies de shift die jij wilt werken en start met cashen. Welkom bij Team Staffie!

Mogen we uw gegevens verwerken?

Aanmelden

Veel gestelde vragen

Hoeveel verdien je bij Staffie?

Bij Staffie hanteren we een vast uurloon van €12,50 per uur. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers een eerlijk salaris te bieden en daarom hanteren wij een vast tarief voor alle werkzaamheden die je bij ons verricht.

Hoe declareer ik mijn gewerkte uren?

Als medewerker van Staffie dien je je gewerkte uren te declareren via de Maqqie-app. Ga in de app via het menu rechtsonder naar ‘declareren’, voeg een nieuwe declaratie toe door op het plusje te klikken rechtsonder en vul de benodigde velden in, zoals de datum, starttijd, eindtijd en pauzetijd. Bij de toelichting kun je de naam van het festival invullen. Dien vervolgens je registratie in door te klikken op Indienen. Zodra wij jouw uren hebben goedgekeurd, wordt de betaling in gang gezet.

Moet ik ervaring hebben in de horeca?

Nee, ervaring hebben in de horeca is niet verplicht om via ons aan de slag te gaan. Hoewel het handig kan zijn, vinden we het belangrijker dat je gemotiveerd en enthousiast bent om in de horeca te werken. Onze opdrachtgevers zoeken naar betrouwbare en hardwerkende medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Dus als jij voldoet aan deze eigenschappen, dan ontvangen we graag een aanmelding van jou!

Hoe snel krijg ik uitbetaald?

We begrijpen dat het voor jou belangrijk is om op tijd betaald te worden en daarom willen we je graag geruststellen. Bij Staffie streven we ernaar om onze medewerkers binnen 10 dagen na het werken van een shift uit te betalen. We doen ons uiterste best om dit zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het uitblijven van je betaling.